Main Navigation

Top Navigation

Left Navigation

Content

 
Bakgrund

Företaget Sandell Utbildning har funnits i olika skepnader sedan 1998, och drivs av mig (Mikael Sandell). Huvudinriktningen har alltid varit att förse skolor och andra utbildare med bra material och verktyg, och genom åren har massor av spännande projekt genomförts.

1998 var det inte många lärare runt om i landet som visste vad en PDF-fil var för något, när vi som första förlag i Sverige började leverera läromedel i digital form (PDF) via e-post. Undertecknad har troligen lärt ut mer om PDF till fler lärare och elever än vad ITIS har gjort. :-)

Mikael SandellDe projekt och de delar av verksamheten som kräver fler händer än två, lejs ut till externa konsulter, men det mesta utförs av mig.

Min bakgrund som lärare och ingenjör har visat sig vara en lyckad kombination, då jag (åtminstone enligt andra) tycks ha en talang för att förklara olika begrepp på ett förståeligt sätt, samt en förmåga att se nya användningsområden för datortekniken som kanske "rena ingenjörer" inte ser.

När andan faller på och när suget efter socialt umgänge blir för stort (det kan vara ensamt att vara enmansföretagare ibland) utför jag rena konsultjobb samt håller föreläsningar och kurser.

Om ni har frågor eller undrar över något, eller rent av har förslag till förändringar, förbättringar eller till och med idéer om nya material, tveka inte då utan hör av er! Det är alltid givande att utbyta idéer och tankar. Det går bra att skicka ett e-brev om ni hellre vill sitta och fundera i lugn och ro.

Med vänliga hälsningar

Mikael Sandell

 
Mål

I Sandell Utbildning satsar vi på innovativa studiematerial, med kvalitativ support till lärarna som stöd, men även på mer traditionella material av hög kvalité till lågt pris och med mycket fördelaktiga kopieringsavtal.

Vi säljer i huvudsak våra egenproducerade läromedel till skolor och andra utbildare, men vi säljer även böcker och material från andra förlag. Dels för att vår egen produktion inte är så omfattande ännu, men även för att vi gärna vill lyfta fram material och böcker som vi tycker är bra.

Vem har sagt att utbildningsmaterial av hög kvalité måste kosta skjortan! Våra pärmar säljs alltid med fri kopieringsrätt inom skolenheten och totalkostnaden över tiden är garanterat bara en bråkdel av kostnaden för traditionella böcker!

Våra elektroniska material är ännu billigare, räknat på mängden övning per elev.

Sidebar

Footer